Wie zijn we?

Kort gezegd zijn wij allemaal variety streamers, elk met hun eigen content en community, en bundelen wij de krachten om samen avonturen te beleven. Wil je buiten DungeonVocality de streamers ook leren kennen, kan je ook hén volgen op Twitch!

Jampersant

Kom je vaak in online streamland? Dan heb j'em al gezien, onze Jampersant. Hij zit vaak in chats, draagt vele mod-zwaardjes, en is een all-out supporter van heel wat streamers. Je kan hem online volgen!

TanteZotje

Lotje vormt samen met Jamper MultiVocality.

KimVN

Kim heb je zeker al eens een modhamer zien rondzwaaien in verschillende kanalen. Daarnaast streamt ze zelf Just Chatting en speelt ze een goed handje Tetr.io (meespelen op eigen risico). Je kan haar ook volgen op Twitch!

Captn_Asthma (DM)

Deze kapitein is gewend van met vele schepen te varen. Je kan hem online op Twitch wel eens vinden waar hij o.a. D&D of Sea of Thieves speelt. Offline zou je hem wel eens kunnen tegenkomen als een van de DM's van D&D Gent. Je kan hem online volgen

 

 

DungeonVocality is een project van MultiVocality

Jampersant (Jasper) en TanteZotje (Lotje) begonnen tijdens de corona-lockdowns met livestreamen op Twitch. Samen met andere content-creators creëerden ze wat we het gezelligste kanaal op Twitch mogen noemen. Spring dus gerust even binnen, met een drankje, en maak het mee gezellig! Lees meer...