Episode 21

Wa-wa-wa-waanzinnige droom
Deze episode werd live opgenomen op Gameforce, op de D&D Stage. Onze avonturiers bevinden zich onverwacht in een feverdream. Lange mijnen, vreemde figuren en een Amamion zonder beeld of klank. Kunnen ze uit deze nachtmerrie ontwaken? Wie zal het zeggen?

Bekijk op youtube!

21

Episode 20

Je mag een wens maken
Onze avonturiers achtervolgen een skelet tot in een kamer waar vervolgens heel wat vreemde dingen gebeuren. Hun afdalen in de tombe voelt stilaan als een afdalen in de waanzin. Wie weet wat voor bijzonderheden ze nog gaan tegenkomen? Ontdek het samen met ons.

Bekijk op youtube!

20

Episode 19

Stemmen in ons hoofd
Na de ondergang van Barbara trekken onze avonturiers verder de dungeon in. Elke hoek die ze omslaan duikt een nieuwe puzzel, tombe of gevaar op. Stilaan zorgt deze dungeon ook voor meer chaos en verwarring dan je zou willen, tot zover dat zelfs de avonturiers niet meer helemaal zijn wie ze vroeger waren.

Bekijk op youtube!

19

Episode 18

Welcome to the dungeon, baby!
Calea's onverwachte vervanging vult onze avonturiers met onbekende angstige gevoelens. Met de kubussen op zak trekken ze terug naar de deur waar ze vorige aflevering stonden. Voor hun voeten ligt een nieuw avontuur met nieuwe gevaren, en een dungeon die akelig blij is hen te zien.

Bekijk op youtube!

18

Episode 17

Puzzelcubisme voor gevorderden
Nog steeds op zoek naar de andere puzzle cubes trekken de avonturiers verder door de vervallen stad Omu in de hoop zo snel mogelijk de kubussen te vinden vooraleer de rode tovenaars dat zouden doen. Nieuwe mensen zorgen voor nieuwe dynamieken, en moeilijke keuzes moeten ook ditmaal gemaakt worden.

Bekijk op youtube!

17

Episode 16

Nieuwe gezichten
Na het verlies van Yallith in de vorige aflevering moeten de avonturiers even bekomen. Ze ontmoeten de nieuwe variant van Oven, en iets later ook een kleine onschuldig uitziende dame die graag bij hen aansluit in de zoektocht naar de puzzelstukjes.

Bekijk op youtube!

16

Episode 15

Nine puzzle cubes on the wall...
De avonturiers trekken verder de stad van Omu in, wég van het brandende huis van Sekelek. Onderweg ontdekken ze dat ze minstens negen puzzle cubes moeten verzamelen, maar ook dat er mogelijk andere kapers op de kust zijn. Een race tegen de tijd start, maar welke gevaren er nog wachten in deze stad moeten de avonturiers nog aan de levende lijve ondervinden.

Bekijk op youtube!

15

Episode 14

The king of feathers
The king of feathers kruist het pad van onze avonturiers, zullen ze deze gigantische T-rex kunnen verslaan om hun ontdekking van Omu verder te zetten, en is Sekelek wel de gids om op te vertrouwen? Ontdek het in deze aflevering!

Bekijk op youtube!

14

Episode 13

De puzzelstukjes vallen samen
Met de zelfverklaarde nieuwe leider van de Yuan-Ti als hun gids, ontsnappen de avonturiers uit de kerkers, om eindelijk de gezonken stad te kunnen verkennen. Maar daar wachten heel wat nieuwe uitdagingen, en bijzondere encounters...

Bekijk op youtube!

13

Episode 12

Kerkers en slangebeests
Aangekomen in wat volgens de avonturiers het eindpunt moet worden van hun kweeste, ontmoeten ze opnieuw Yuan-ti die, net als vorige keer, niet zo supervriendelijk blijken. Ze worden gevangen genomen door deze slangenbeesten en aan het werk gezet in ongekende kerkers. Een onmogelijk dilemma zal zich presenteren, en de vraag blijft: maken ze de juiste keuze?

Bekijk op youtube!

12

Episode 11

Een versnelling hoger schakelen
Na de vorige aflevering waren de avonturiers het allemaal wat beu, waarop ze een versnelling hoger schakelen en aan een speed-trip door de jungle starten. Dolle ontmoetingen, vreemde pijlen, en een nieuwe stad om te ontdekken. Het kan allemaal!

Bekijk op youtube!

11

Episode 10

Het hart van Ubtao
In deze aflevering ontmoeten de avonturiers een vreemde man die hen mee-pooft naar bovenop het har van Ubtao. Vreemde mannen, met vreemde energie, zorgt altijd voor spanning en mysterie, en dat is ditmaal niet anders.

Bekijk op youtube!

10

Episode 9

Picking up the pieces
In deze aflevering ontdekken we dat enkele van onze vrienden het gevecht met de Yuan-ti niet hebben overleefd. De overlevers trekken terug naar Port Nyanzaru om verslag uit te brengen bij Syndra Silvane, die toevallig al had voorzien dat er mogelijk versterking nodig was. Ontmoet samen met ons de nieuwe avonturiers.

Bekijk op youtube!

9

Episode 8

Een reeks ongelukkige gebeurtenissen
In deze aflevering zetten onze avonturiers hun weg in terug naar de grote stad om proviand, aapjes, en extra gear in te slaan. Onderweg passeren ze langs enkele bekend klinkend plaatsen op zoek nog meer informatie over de jungle, en haar inwoners... inwoners die mogelijk wel eens het einde van deze gilde kunnen betekenen.

Bekijk op youtube!

8

Episode 7

De maskersss vallen af
In deze aflevering zetten onze avonturiers eindelijk hun weg verder naar Orolunga, waar ze na lang reizen eindelijk oog in oog komen te staan met Saja N'baza, een gigantische slang, die hun allen één vraag laat stellen.

Bekijk op youtube!

7

Episode 6

Een geluk bij een ongeluk
In deze aflevering bezoeken de avonturiers de wrakstukken van een neergestorte zeppelin. Hoewel alles eerst veilig lijkt, blijkt dat er toch meer gevaar schuilt achter de hoekjes dan ze dachten, met alle gevolgen van dien.

Bekijk op youtube!

6

Episode 5

Magische meetings
In deze aflevering vinden de avonturiers hun weg naar Mbala. Ze komen onderweg enkele interessante personages tegen, die hen heel wat vertellen over Chult, de jungle, en de mysteries die ze verbergt.

Bekijk op youtube!

5

Episode 4

Trekken door de jungle
In deze aflevering zetten onze avonturiers hun weg verder door de jungle. Ze trekken richting Orolunga, via Mbala, de twee locaties die mogelijk nieuwe informatie zouden bieden over hun quest, of toch volgens Azaka.

Bekijk op youtube!

4

Episode 3

The mask of the beast
In deze aflevering banen onze avonturiers zich een weg doorheen Firefinger, nog steeds op zoek naar het masker. Ze ontmoeten onderweg een bijzonder figuur die ook in de toren ronddwaalt, en ze ontdekken eindelijk het geheim van Azaka.

Bekijk op youtube!

3

Episode 2

De bestorming van Firefinger
In deze aflevering trekken onze avonturiers met hun gids Azaka de wilde jungle in, op weg naar Firefinger waar ze op zoek zijn naar een mysterieus masker. Onderweg lurkt er natuurlijk heel wat in het struikgewas, om onze onervaren avonturiers te testen.

Bekijk op youtube!

2

Episode 1

Het avontuur start hier
In deze eerste aflevering ontmoeten onze avonturiers Syndra Sylvana die hen op quest stuurt in de jungle van Chult. Ze brengt hen naar Port Nyanzaru aan de rand met de jungle, waar ze op zoek gaan naar gear, hun gids, en uiteindelijk... het avontuur.

Bekijk op youtube!

1

DungeonVocality is een project van MultiVocality

Jampersant (Jasper) en TanteZotje (Lotje) begonnen tijdens de corona-lockdowns met livestreamen op Twitch. Samen met andere content-creators creëerden ze wat we het gezelligste kanaal op Twitch mogen noemen. Spring dus gerust even binnen, met een drankje, en maak het mee gezellig! Lees meer...